• PIM
  • DAM
  • CLASSIFICATIE
betere datakwaliteit voor de Grieksegids

Grieksegids.nl

Verrijking van data door automatisering

Data verrijking​

De Grieksegids.nl geeft gedetailleerde informatie over bezienswaardigheden aangevuld met aanbiedingen van de bekende touroperators. Deze informatie wordt verrijkt met extra informatie over de locatie. Door het toepassen van een Talend Job levert dit geautomatiseerde proces voor zowel de eigenaar van de site als de gebruiker een groot voordeel. De Grieksegids wordt automatisch geïnformeerd indien informatie ontbreekt voor de verrijking. Door het eenmalig toe te voegen wordt dit in de toekomst automatisch meegenomen in iedere volgende update van de site, enkele maken per dag. De gebruiker krijgt gedetailleerde informatie over het gebied en de streek waar de diverse accommodatie liggen.

TALEND KOPPELING

Koppel Mediacockpit met andere systemen

API connectie

Veel applicaties hebben tegenwoordig een prima interface om de gegevens op te vragen of toe te voegen. Zo beschikt de Mediacockpit over een uitgebreide REST API. Voor het koppelen van de Mediacockpit aan een ander systeem maken wij gebruik van Talend. De Talend job zorgt voor de juiste API calls tussen de verschillende systemen. Op deze wijze heeft de Dutch Data Masters, Magento gekoppeld aan de Mediacockpit. Hierdoor wordt de webshop automatisch van de laatste informatie voorzien.

Inrichting

Stel uw productdata centraal gebruik de Mediacockpit

Productdata centraal​

Online klanten willen bij het zoeken naar producten direct de juiste informatie zien. Denk hierbij aan kleuren, afmetingen, type, foto's, video's en nog veel meer. Als online bedrijf moet je snel en met hoge kwaliteit deze informatie verzamelen en opslaan. Door het toepassen van Mediacockpit als centraal Product Informatie Management systeem ontstaat het "golden record" Met deze informatie uit het systeem update u automatisch uw website(s), app's en geprinte informatie over uw producten.
Categorieën
Contact Info